Tencuială decorativă Weber

TIPURI DE TENCUIELI DECORATIVE WEBER

Weberpas silicate

Tencuială decorativă silicatică

Pentru finisarea, decorarea clădirilor noi şi pentru renovarea clădirilor vechi. Rezistă în medii “grele”, recomandat pe faţade expuse la poluare, praf, în zone cu trafic intens.
Poate fi utilizată la finisarea sistemelor de izolaţie termică şi de asemenea ca strat final peste tencuială de bază (ciment, var-ciment), tinci, beton sau peste tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci.

Weberpas mozaik

Tencuială decorativă tip mozaic

Pentru finisarea, decorarea şi protejarea suprafeţelor expuse uzurii: socluri, garduri, stâlpi.Pentru diferite decoraţiuni exterioare şi interioare.

Se poate aplica peste sisteme de izolaţie termică şi peste tencuieli de bază.

Weberpas topdry

Tencuială decorativă cu efect de autocurățare

Pentru finisarea, decorarea clădirilor noi şi pentru renovarea clădirilor vechi. Are o bună rezistenţă la fenomenul de îngheţ-dezgheţ, la dezvoltarea algelor şi altor microorganisme. Poate fi utilizată la finisarea sistemelor de izolaţie termică şi de asemenea ca strat final peste tencuială de bază (ciment, var-ciment) sau peste tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci.

Weberpas MIN100

Tencuială minerală decorativă structurată

Se recomandă pentru finisarea pereţilor la exterior şi interior. Poate fi utilizată la finisarea sistemelor de izolaţie termică şi de asemenea ca strat final peste tencuială de bază (ciment, var-ciment), tinci, beton sau peste tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci.

Weberpas Silicon plus

Tencuială decorativă siliconică

Pentru finisarea, decorarea clădirilor noi şi pentru renovarea clădirilor vechi. Rezistă foarte bine la condiţii climatice extreme şi în medii poluate cu praf.
Poate fi utilizată la finisarea sistemelor de izolaţie termică şi de asemenea ca strat final peste tencuială de bază (ciment, var-ciment), tinci, beton sau peste tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci.

Weberpas Classic

Tencuială decorativă acrilică

Tencuială decorativă pentru faţade, gata preparată, sub formă de pastă, pe bază de lianţi organici, cu conţinut de materii prime naturale, răşini sintetice şi pigmenţi de calitate superioară.

Solicită ofertă

PRIN FORMULAR

Solicită o ofertă personalizată din partea noastră. Completează datele de mai jos, iar noi te vom contacta ulterior.

13 + 9 =

CONTACT DIRECT

Sau ne poți contacta direct prin următoarele metode:

+40 (740) 765 030

office@acoperisuritimisoara.ro