ferestre mansardă VELUX

Despre ferestrele Velux

VELUX produce ferestre de calitate superioară de mai bine de 65 de ani. Caracteristicile produselor vă ajută să vă bucuraţi de multă lumină naturală, aer proaspăt și privelişti minunate – toate pentru un mediu perfect în casă dumneavoastră.

Prezenți pe piața din România de peste 16 ani, VELUX comercializează cea mai vastă gamă de ferestre de mansardă, potrivite atât acoperişurilor înclinate cât şi celor terasă, jaluzele, rulouri interioare şi parasolare, panouri solare termice, produse de instalare şi izolare termică, dispozitive de comandă şi control.

Noi oferim soluții. Tu hai cu ideea.

-Vezi cataloagele mai jos pentr inspirație -

Soluții pentru reamenajarea unui pod

De cât timp nu ai mai urcat în podul prăfuit și îndesat cu tot felul de obiecte nefolositoare? A venit momentul să-l privești cu alți ochi și să îi descoperi adevăratul său potențial - și anume faptul că îl poți transforma în cea mai plăcută încăpere a locuinței tale!

În funcție de dimensiuni, acesta poate fi transformat într-un living, o bucătărie, un dormitor pentru copii sau într-un apartament de invidiat la mansardă.

O astfel de transformare presupune renovarea, iluminarea și ventilarea lui cu ajutorul ferestrelor de mansardă VELUX. Pentru a putea vizualiza posibilitățile nelimitate de amenajare, am selectat câteva exemple inspiraționale.

Exporează-le-le pe rând pentru a te convinge că podul casei poate deveni un spațiu de locuit modern și plăcut, care beneficiază de un climat interior sănătos cu ajutorul ferestrelor de mansardă VELUX.

Avantaje

1.

Câștigi mai mult spațiu

Ai nevoie de o cameră în plus? Copiii tăi își doresc o cameră de joacă? Visezi la amenajarea unui birou acasă? Prin renovarea podului, spațiul este valorificat la maxim, iar prin montajul ferestrelor de mansardă VELUX, vei beneficia de lumină naturală și aer proaspăt.

2.

Crești valoarea proprietății

Odată cu renovarea, valoarea proprietății tale crește. În cazul în care te hotărăști să vinzi ulterior casa, ai numai de câștigat!

3.

Investești mai puțin

Renovarea sau reamenajarea podului implică o investiție mult mai mică în comparație cu achiziția unei noi locuințe. Nu te muta de acasă, mărește spațiul tău de locuit prin amenjarea podului!

4.

Izolezi termic mansarda

Renovarea podului necesită reabilitarea termică într-un mod corespunzător. Astfel, problema pierderilor de căldură devine parte a trecutului.

5.

Ai costuri de întreținere mici

Izolarea bună a podului va diminua costurile de încălzire pe perioada iernii pentru întreaga construcție.

Soluții de iluminat natural pentru acoperiș terasă

Deschide-ți plafonul pentru lumină naturală și aer proaspăt!

O fereastră VELUX pentru acoperiș terasă este soluția perfectă pen- tru a aduce lumina naturală și aerul proaspăt direct în centrul casei tale. Spre deosebire de ferestrele verticale din fațadă, care luminează încăperea perimetral, o fereastră pentru acoperiș terasă poate fi am- plasată chiar deasupra zonelor preferate de lucru, odihnă sau joacă.

Rezultatul este confort interior optim, cu abundență de lumină naturală și aer proaspăt oricând dorești.

N

Deschiderea ferestrei poate fi programată pentru ca tu să te trezești dimineața cu aer proaspăt

N

Aburul din bucătărie este evacuat rapid

N

Vezi culorile reale ale hainelor alese

N

Ține umiditatea și condensul departe de baia ta

N

Asigură suficientă lumină naturală și aer proaspăt în camera copiilor

Lista de prețuri

Vezi articolele disponibile și prețurile aferente acestora. Un proiect important începe tot timpul cu o bună organizare. 🙂

Apasă pe link-ul de mai jos sau direct pe imaginea catalogului pentru a vizualiza conținutul.

Solicită ofertă

PRIN FORMULAR

Solicită o ofertă personalizată din partea noastră. Completează datele de mai jos, iar noi te vom contacta ulterior.

6 + 11 =

CONTACT DIRECT

Sau ne poți contacta direct prin următoarele metode:

+40 (740) 765 030

office@acoperisuritimisoara.ro