Sistem pluvial Novatik

Despre sistemul pluvial Novatik

Jgheaburile și burlanele Novatik sunt soluția perfectă pentru eliminarea apei pluviale de pe acoperiș.
Disponibil atât în variante de sistem de jgheaburi și burlane semirotund cât și rectangular, sistemul pluvial Novatik se adaptează oricărei cerințe arhitecturale. Mai mult decât atât, se pot face chiar combinații între jgheab rectangular și burlan rotund.

Gama largă de culori și accesorii a sistemului de jgheaburi și burlane, precum și adaptabilitatea sistemului pluvial fac din Novatik cel mai flexibil sistem de jgheaburi și burlane de pe piață, din punct de vedere al dimensiunilor și interconectării elementelor.

Sistemul Novatik Ronda

Ascunde sub aspectul sau clasic câteva elemente inedite oferind un plus de valoare față de alte sisteme existente deja pe piață.

Jgheaburile și burlanele Novatik Ronda sunt destinate proprietarilor care caută un sistem pluvial cu aspect discret, tradițional.

Formă semicirculară a acestei game, precum și paleta de culori în tonuri naturale, respectă arhitectură oricărei fațade fără a o încarcă.

Caracteristică principala a sistemului pluvial Novatik Ronda își arată și în acest caz beneficiile pentru aspectul fațadei care este mai bine protejată de revărsările de apă, datorită formei particulare a jgheaburilor.

Discreția sistemului Novatik Ronda este asigurată și de îmbinările de jgheab discrete și carligele de jgheab ascunse, care oferă rezistență fără sacrificiul imaginii de ansamblu. În felul acesta funcționalitatea sistemului pluvial nu sacrifică imaginea de ansamblu a clădirii.

Novatik Quadra

Sistemul de jgheaburi și burlane rectangulare Novatik Quadra este o alternativă originală și modernă la sistemele pluviale clasice, semirotunde.

Realizat din același oțel finlandez de calitate, sistemul pluvial Novatik Quadra beneficiază de acceași garanție de 20 de ani că și sistemul Novatik Ronda, la un preț mai eficient. Oțelul cu strat de protecție Pural garantează menținerea în timp a culorilor jgheabului, burlanului și a tuturor elementelor sistemului.

Dimensiunile sistemului pluvial Novatik Quadra

Jgheaburile Novatik Quadra au deschiderea de 127mm, iar secțiunea burlanului are dimensiunile 80mm x 50mm. Sistemul pluvial Novatik Quadra este realizat din același material că și Novatik Ronda. Va rugăm să vizualizați paletarul de culori.

Sistemul pluvial Novatik Quadra este de asemenea disponibil în dimensiuni mai mari, jgheabul având deschiderea de 152 mm iar burlanul având secțiunea de 100×75 mm. La acest sistem se poate opta și pentru burlan rotund cu diametrul de 87 mm.

Dacă se optează pentru sistemul Novatik Quadra 150 mm cu burlan rotund 87 mm, sunt disponibile toate accesoriile burlanelor Novatik Ronda (coturi, elemente intermediare, elemente intermediare cu cot, brățări de burlan, evacuări etc.

Solicită ofertă

PRIN FORMULAR

Solicită o ofertă personalizată din partea noastră. Completează datele de mai jos, iar noi te vom contacta ulterior.

3 + 13 =

CONTACT DIRECT

Sau ne poți contacta direct prin următoarele metode:

+40 (740) 765 030

office@acoperisuritimisoara.ro