TIGLA IMCOP

IMCOP îți oferă UN ACOPERIȘ SIGUR!

Funcționalitatea acoperișului IMCOP este asigurată de precizia dimensională și de accesoriile din beton. Pe lângă siguranță și funcționalitate, prin clasicul și simplitatea formelor, prin gama variată de culori, acoperișul IMCOP atinge un factor important - cel estetic. Sigur din mai multe motive:
  • SIGUR din punct de vedere al rezistenței la variații de temperatură extreme, procese de îngheț-dezgheț;
  • SIGUR protejat de ploi, furtuni, incendii;
  • rezistent SIGUR la acțiuni mecanice;
  • SIGUR ecologic;
  • SIGUR garantat 30 de ani;

Tipuri de tigle IMCOP:

  • Țiglă din beton CLASIC
  • Țiglă din beton AVANTAJ
  • Țiglă din beton SOLZI

Țiglă din beton CLASICtigla-clasic

Eternul clasic are o utilizare largă, el nu se demodează niciodată, forma geometrică, regulată, adaptându-se perfect oricărui tip de arhitectură. Astfel, simplitatea formelor va conferi acoperișului dumneavoastră o ținută plină de caracter și distincție atât acum cât și peste 50 de ani. lndicatii de montaj: Tnclinare maxima: 90° cu conditia respectarii prescriptilor de fixare. Inclinare minima: 22°. Distanla dintre capriori: max. 800 mm. Distanga dintre sipci: max. 343 mm. Dimensiunea sipcilor:. 30 x 50 mm. Necesarul de sipci: 2,9 - 3,1 ml/mp iTn funcfie de suprapunere. Prescriptii minime de fixare: Tnclinare intre 22° $i 45°: Toate tiglele si lateralele aflate pe perimetru se bat in cuie. Inclinare peste 45°:Toate tiglele si lateralele se bat in cuie. Coamele se monteaza cu cleme batute in cuie. Gaurile de fixare se pregatesc anterior montajului, prin gaurire cu burghiul. Se recomanda montarea sub tgla a unui strat de hidroizolagie. CARACTERISTICI TEHNICE:
Dimensiuni: 418 mm x 330 mm.
Suprapunere pe lungime: Minimum 75 mm.
Lungime utila: Maximum 343 mm.
Latime utila: 298 mm.
Necesar:  9,8 tigle/mp la o suprapunere pe lungime de 75 mm 10,6 tigle/mp la o suprapunere pe lungime de 100 mm.
Greutate: 4,3 Kg/bucata.
PALETA CULORI: IMCOP CLASIC CULORI  

Țiglă din beton AVANTAJtigla-avantaj-thumb

Noul profil de țiglă Avantaj captivează prin suprafața sa dublu curbată, care conferă acoperișului un aspect ondulat, elegant, cu linii blânde, creînd un joc de lumini și umbre extrem de armonios, de o expresivitate optică deosebită. lndicatii de montaj: Tnclinare maxima: 90° cu conditia respectarii prescriptilor de fixare. Inclinare minima: 22°. Distanla dintre capriori: max. 800 mm. Distanga dintre sipci: max. 343 mm. Dimensiunea sipcilor:. 30 x 50 mm. Necesarul de sipci: 2,9 - 3,1 ml/mp iTn funcfie de suprapunere. Prescriptii minime de fixare: Tnclinare intre 22° $i 45°: Toate tiglele si lateralele aflate pe perimetru se bat in cuie. Inclinare peste 45°:Toate tiglele si lateralele se bat in cuie. Coamele se monteaza cu cleme batute in cuie. Gaurile de fixare se pregatesc anterior montajului, prin gaurire cu burghiul. Se recomanda montarea sub tgla a unui strat de hidroizolagie. CARACTERISTICI TEHNICE:
Dimensiuni: 418 mm x 330 mm.
Suprapunere pe lungime: Minimum 75 mm.
Lungime utila: Maximum 343 mm.
Latime utila: 298 mm.
Necesar: 9,8 tigle/mp la o suprapunere pe lungime de 75 mm 10,6 tigle/mp la o suprapunere pe lungime de 100 mm.
Greutate: 4,1 Kg/bucata.
PALETA DE CULORI: paleta culori imcop avantaj  

Țiglă din beton SOLZItigla-solzi-thumb

Ideală pentru restaurarea clădirilor istorice, țigla SOLZI este în aceeași măsură potrivită și pentru realizarea noilor acoperișuri, conferindu-le acestora un rafinament aparte. Acest model oferă flexibilitate în utilizare, fiind modelul recomandat de noi pentru acoperișurile rotunjite și turnuri. Indicaţii de montaj: Înclinare maximă: 90° cu condiţia respectării prescriptiilor de fixare inciinare minimă; 22° Distanţa dintre capriori: max. 800 mm Dimensiunea sipcilor: 30 x 50 mm Necesarul de şipci : 7 - 7,5 ml/mp în funcţie de suprapunere Prescripţii minime de fixare: Înclinare între 22° şi 45°: Toate ţiglele aflate pe perimetru se bat în cuie. Înclinare peste 45°: Toate ţiglele se bat în cuie. Toate coamele montate pe zone înclinate se bat în cuie sau se montează cu cleme. Se recomandă montarea sub ţiglă a unui strat de hidroizolaţie. CARACTERISTICI TEHNICE:
Dimensiuni: 415 mm x 170 mm.
Suprapunere pe lungime: 250 - 260 mm.
Lungime utila: 155 - 165 mm.
Latime utila: 170 mm.
Necesar: 36 - 38 buc./mp în funcție de suprapunere.
Greutate: 76 - 80 kg/mp în functie de suprapunere.
PALETA DE CULORI: paleta culori imcop SOLZI