MASTERNET A

Plasă din fibră de sticlă de calitate foarte bună, cu proprietăţi mecanice ridicate. Stratul de 1305621678MASTERNET_A125___LABELsuprafaţă a texturii conferă plasei rezistenţă chimică. Plasa este rezistentă la agenţi alcalini şi este flexibilă. Consum de materiale: 1,15 m2 la 1 m2. Se comercializează plase având greutatea de 90 g/m2 pentru tencuieli interioare şi 125 g/m2, 145 g/m2 şi 160 g/m2 pentru tencuieli exterioare. Ambalaj: suluri, 1 ml x 50 ml = 50 m2 şi 1 ml x 10 ml = 10 m2. Culoare: alb.

Masternet A-90

Se poate utiliza ca plasă de întărire a tencuielilor tradiţionale din ciment sau var. Măreşte rezistenţa tencuielii şi reduce pericolul apariţiei fisurilor. Se poate monta şi în gletul de reparaţie a tencuielilor fisurate.Trebuie înglobată în stratul de acoperire cu adeziv pe toată suprafaţa cu o suprapunere de 10cm, necesarul de material fiind: 1,15 m²/m². Se poate utiliza şi ca plasă de armare a izolaţiilor de acoperire.Sulurile se vor depozita la loc uscat, ferit de radiaţii UV, recomandabil în ambalajul original de fabrică, în cartoane în poziţie verticală , pe paleţi de lemn. Temperatură de depozitare: între (-)10°C şi (+)30°.

Masternet A-125

Plasă din fibră de sticlă folosită pentru armarea stratului de acoperire cu mortar pe bază de ciment şi pentru armarea  suprafeţei izolaţiilor de acoperire.Se utilizează ca plasă de întărire a termosistemelor de faţadă cu termoizolaţie din polistiren sau vată minerală. Trebuie înglobată în stratul de acoperire cu adeziv pe toată suprafaţa cu o suprapunere de 10cm, necesarul de material fiind: 1,15 m²/m². Se poate utiliza şi ca plasă de armare a izolaţiilor de acoperire.Sulurile se vor depozita la loc uscat, ferit de radiaţii UV, recomandabil în ambalajul original de fabrică, în cartoane în poziţie verticală , pe paleţi de lemn. Temperatură de depozitare: între (-)10°C şi (+)50°.

Masternet A-145

Plasă din fibră de sticlă, rezistentă la agenţi alcalini, folosită la întărirea stratului de acoperire a plăcilor de polistiren la termosisteme de faţadă şi pentru întărirea suprafeţei tencuielilor termoizolante.Se utilizează ca plasă de întărire a termosistemelor de faţadă cu termoizolaţie din polistiren sau vată minerală. Trebuie înglobată în stratul de acoperire cu adeziv pe toată suprafaţa cu o suprapunere de 10cm, necesarul de material fiind: 1,15 m²/m². Se poate utiliza şi ca plasă de armare a izolaţiilor de acoperire.Sulurile se vor depozita la loc uscat, ferit de radiaţii UV, recomandabil în ambalajul original de fabrică, în cartoane în poziţie verticală , pe paleţi de lemn. Temperatură de depozitare: între (-)10°C şi (+)50°.

Masternet A-160

Plasă din fibră de sticlă, rezistentă la agenţi alcalini, folosită la întărirea stratului de acoperire a plăcilor de polistiren la termosisteme de faţadă şi pentru întărirea suprafeţei tencuielilor termoizolante.Se utilizează ca plasă de întărire a termosistemelor de faţadă cu termoizolaţie din polistiren sau vată minerală. Trebuie înglobată în stratul de acoperire cu adeziv pe toată suprafaţa cu o suprapunere de 10cm, necesarul de material fiind: 1,15 m²/m². Se poate utiliza şi ca plasă de armare a izolaţiilor de acoperireSulurile se vor depozita la loc uscat, ferit de radiaţii UV, recomandabil în ambalajul original de fabrică, în cartoane în poziţie verticală , pe paleţi de lemn. Temperatură de depozitare: între (-)10°C şi (+)50°.